Wednesday, 29 January 2014

Selamat Tahun Baru Cina!!!!! Happy Chinese New Year!!!!! 恭喜发财,万事如意!!


Wah mood cuti dah sampai ni....GONG XI FA CHAI!!! Wah macam celebrate je...hehehe...sebenarnya memang celebrate pun tip-tiap tahun dengan saudara-saudara di Singapura. Sebab saya ada darah cina disebelah mak saya.

Biasanya kami sekeluarga akan berkumpul di rumah kakak mak yang kedua di Singapura pada setiap tahun hari raya cina yang kedua. Tapi tahun ni semua tak dapat nak pergi sebab ada kenduri kawin. Jadinya kite jumpe masa Hari Raya Puasa jelah.

Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada semua yang meraikan dan selamat bercuti ye kawan-kawan!!





5 comments:

  1. Replies
    1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. ooo mix ek...happy CNY!!!

    jom bg idea..bole dpt hadiah free - http://eirza.blogspot.com/2014/01/nak-hadiah-free-tak-jom-grab-peluang-ni.html

    ReplyDelete
  3. CNY ni lama cuti kan..kenyang buah limau pun iye..selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  4. wah awalnya celebrate..nway selamat bercuti...

    ReplyDelete