Wednesday, 13 November 2013

Cerita Kartun Dulu-Dulu

Salam sejahtera semua...saye dah cadang nak update entry baru tapi disebabkan terlalu sibok saye tangguhkan...
Ok..hari ni rase mood sangat baik dan ade mase terluang, hah...tak tunggu-tunggu lagi lah...bukak PC dan update...hehehehe...Entry ape ye...hmmmmm...kite kongsikan cite-cite kartun ataupon rancangan TV kanak-kanak mase kite kecik-kecik dulu okey...


Suria Perkasa Hitam

 Ape cite kartun atau rancangan TV kanak-kanak yang korang tonton mase kecik-kecik dulu? Saye pulak akan kongsikan ape yang saye tonton, antaranye ialah:

Doremon (skrg pon ade lagi...tapi yang berpuloh tahun si nobita ni tak besar2 kan?)




Thundercats



Ultraman (skrg pon ade lg cume skrg ni dh macam2 versi ultraman, dulu tulah satu)

Dragon Ball

Transformer (dulu asalnya cite kartun je)

Keluang Man (cite kartun yg lucu..dgn satu inspektor polis tu nama dia inspektor Sahab)


Power Rangers


Mak aiii....kalau nak nak ikot kan banyak lagi cite-cite kartun yang saye bubuh lagi...tapi takpe..korang pulak bagitau cite ape lagi yang korang tonton pulak.


  1. power rangers tu faveret kartun time-2 kecik..hehe sekarang dah tak layan dah..hehe

    ReplyDelete
  2. teringat masa kecil dulu pernah tak pergi sekolah agama pada waktu petang semata-mata kerana nak tengok cerita gaban/kesatria baja hitam..

    ReplyDelete
  3. Kluang man tu fav sy.. Still ingat lagi cemana lagu dia.. Huhu.. Katun sekarang ntah pape je..

    ReplyDelete
  4. done follow sini... follow nurul balik k...
    dah lama tak tengok power rangers,., my fav tu...

    http://eiylaqasandra.blogspot.com/2013/11/meet-greet-bersama-chomel-di-kuala.html

    ReplyDelete
  5. Kita follow power rangers..favorite tu!!!

    ReplyDelete
  6. NI, dulu ada cerita yang buah-buahan tu. Tak ingat namanya apa. Ada durian manggis pisang. Hehe.

    ReplyDelete
  7. paling best layan usop sontorian dgn anak2 sidek..hahaha

    ReplyDelete
  8. salam kak...sinchan pown best jugak!!!!

    ReplyDelete