Wednesday, 4 June 2014

Telekung Exclusive

Salam semua....hari ni tak nak celoteh panjang-panjang cuma saya nak review satu produk dari Sha Zaha Shawl je.Pada saya fabrik dan setiap koleksi telekung hasil ciptaan dari Sha Zaha Shawl ini mempunyai keistimewaan dan kelasnya yang tersendiri. Harganya pun berpatutan bersesuaian dengan fabrik yang diketengahkan. Kepada sesiapa nak nak buat untuk hantaran ke, nak bagi hadiah kat mak atau isteri atau sesiapa saja, nak pakai sendiri ke pun boleh...Koleksi telekung dari Sha Zaha Shawl adalah pilihan yang baik.





Sha Zaha Shawl menampilkan Exclusive Zalea Telekung yang dihasilkan dari fabrik Satin Italy yang sangat lembut & sejuk apabila memakainya. Keunikan telekung ini mempunyai jahitan halus halfmoon dan jahitan lace yang lembut pada hujung telekung. Penutupan bahagian dagu yang mengikut syariat bersama kekemasan jahitan di bahagian muka sangat digemari oleh ramai kaum hawa diluar sana.



Terkini Sha Zaha Shawl meneruskan design terbaru dan original iaitu Exclusive Khadeeja Telekung (EKT). Menggunakan gabungan mateial Softy Dully Satin & High Quality Lycraes. Melekap sempurna diwajah begitu terasa keselesaannya ditambah pelapik dagu yang direka sesiau dengan kelebarannya dari fabrik yang sama.

Untuk pembelian secara online, sila ikuti arahan dibawah :
1) MESSAGE KLIK DISINI --> 
http://on.fb.me/1ugXh4v
2) ISI FORM KLIK DISINI --> 
http://bit.ly/1iSWItB
3) Whatsapp 0124371262 @ 0127718017





31 comments:

  1. tetiba terminat pulak yang kat softy pink tu...hew hew hew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet kan dear....tapi memang fabrik dia sedap dipakai...

      Delete
    2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
    3. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
      BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

      Delete
  2. Agak2 berapa harganya yer... leh jugak hadiahkan pada wife teman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seratus lebih...boleh massage untuk lebih terperinci...tapi memang sedap untuk dipakai...

      Delete
  3. cantik kalau dijadikan hadiah

    done follow blog ini #112

    ReplyDelete
  4. Yang soft pink tu memang cantik...

    ReplyDelete
  5. yang penting keselesaan tu kan sis?

    ReplyDelete
  6. Salam Wan... kemana menghilang niee... :D

    ReplyDelete
  7. skrg ni telekung pun dah ada fesyen..

    ReplyDelete
  8. salam wan.. lama dah tak update.. sihat ker?

    ReplyDelete
  9. sejuk tak dipakai ... warnanya lembut menawan hati .

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan Al Mubarak untuk Wan sekeluarga...

    ReplyDelete
  11. sekarang ni telekung pun dah macam2 pesen..

    ReplyDelete
  12. canti, kemas dan anggun je telekung ni

    ReplyDelete
  13. dah lama x nampak wan ke udara..semoga sihat walafiat hendaknya

    noe nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Lebaran buat Wan sekeluarga...semoga bergembira bersama keluarga dan maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  14. cantik2 kan..selesa dipakai.. salam ukhwah

    ReplyDelete
  15. hi..datang BW sambil menjemput join 1st giveaway saya..kalau sudi jom support!!

    http://eirza.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-erza.html

    ReplyDelete
  16. memang nampak menarik pon nih :)

    ReplyDelete
  17. Assalamu'alaikum. Wan apa khabar? Sihat ke?

    Cantiknya telekung ni. Terpikat pula.... Terutama yang soft pink tu. Lembut betul warnanya.

    ReplyDelete
  18. Assalamu'alaikum. Wan apa khabar? Sihat ke?

    Cantiknya telekung ni. Terpikat pula.... Terutama yang soft pink tu. Lembut betul warnanya.

    ReplyDelete
  19. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete